Så blev det endnu en gang endelig Juletid, og samtidig med juleindkøbene kan vi også se frem til en masse spændende fridage, hvor der forhåbentlig bliver tid til at aktivere radioerne.
Forholdene på HF har jo været helt fantastiske i dette efterår, og mon ikke også vintermånederne vil byde på en masse god DX.
Flere fantastiske åbninger på eks. vis 6M er før faldet sammen med juleferien, så gå ikke for langt væk fra radioen i år.
Den 8. december holdte vi en rigtig hyggelig julefrokost i afdelingen, og alle havde en herlig aften.
Mon ikke der allerede nu ligger flere fotos på vores hjemmeside.

Vi blev desværre ofre for den sidste ændring i IARU båndplanerne, da man har allokeret vores lokal frekvens 145.575 til repeaterområde iflg. de nye planer.
Vi vil forsøge at lave et godt valg til en ny lokalfrekvens, og håber folk vil støtte op om at få den implementeret bedst muligt, som alternativ til vores UHF repeater frekvens.

Sidst i oktober mødtes et hold bestående af OZ1GRV, OZ2PJ, OZ1JTE, OZ1IEZ og OZ8FM i klubben for at deltage i CQWW SSB. Dette kom der en hyggelig weekend ud af, hvor vi primært ruskede op i 10M båndet, men fik så til gengæld også kørt 102 DXCC lande i 32 CQ zoner. Et flot resultat.

december1
Poul OZ2PJ i CQWW med Ralf OZ1GRV som rotorbestyrer..
.

Vi havde et større hold med på Amatør træf Fyn i år, og på de næstkommende torsdage blev der stolt vist nyanskaffelser frem.
Vi har i øvrigt lavet en større fællesbestilling af nogle vældig spændende og meget billige kineser radioer, som vi håber, lander i landet inden Juleaften, så de mange der kom med i bestillingsrunden får deres lille superradio med under Juletræet.
Sidste fællesbestilling af headset gik jo fint, og tilbagemeldingerne er meget positive.

Denne gang skal vi igen byde velkommen til et nyt medlem. Det drejer sig om Mogens ”Malte” OZ1MG som har fundet vej til vores forening, og vi siger velkommen til.
Malte trænede køre turen til klubben på en lidt utraditionel måde, da han første aften glemte sine træsko på P-pladsen foran klubben, så han måtte køre turen endnu en gang efter hjemkomsten.

December2
En Julehilsen fra OZ5BAL til alle.

Vi holder officielt lukket mellem Jul og Nytår, men som altid vil der givetvis være flere der ikke kan holde sig væk fra vores hyggelige lokaler, så prøv bare at ruske i døren alligevel.
Til sidst er der kun tilbage at ønske alle vores medlemmer og OZ’s læsere, en rigtig glædelig Jul og et godt Nytår.

Husk gæster altid er meget velkommen i afdelingen.
Check som altid hjemmesiden for detaljer, og nyheder.

Program:

22/12 ​Klubaften.
29/12 ​Lukket. Måske.
03/01 ​2m Aktivitetstest. Contestgruppen samles.
05/01 ​Klubaften. Vi ønsker hinanden godt nytår.
12/01 ​Klubaften.

​Vy 73 de OZ1JTE Thomas.