Nu vi er tæt på efterårsmånederne, kan vi se tilbage på en god sommer i foreningen.

Vi har fået støbt bardun pløkker ned på volden, klargjort mast 1 til et kranbesøg, og derved en rotorudskiftning, og ikke mindst har vi fået afholdt vores sommerfest, som man kan se på billedet.

Vi har også fået indrettet vores værkstedslokale med bedre reoler end de bestående, og dermed også fået bedre opbevaringsmuligheder.

Stemning ved langbordet til Sommerfesten.

 

 

Vi har startet et lille hyggeprojekt, der går ud på at lave en mindre udstilling i vores lokaler, med Walkie-talkie radioer fra dengang vi var unge og smukke. Nu da vi desværre kun er smukke har vi dog så meget respekt for vores rødder, at vi syntes vi skylder disse radioer en plads i vores lokaler.

Har du derfor en fin gammel Walkie, du vil donere klubben, så lad os høre fra dig.

 

Vi har fået en fin ny radio til vores 50 MHz SSTV robot.

Den gamle Icom IC-706 har endelig fået lov at blive backup radio, med de skavanker den efter var begyndt at udvise, så nu har vi handlet os til en Yaesu FT-100, der forhåbentligt skal klare de næste 10 års 24/7 drift.

Faktisk har vi flottet os så meget at det også er blevet til en ny 2M allmode station. VHF contestholdet har længe haft et ønske om at kunne lytte på en ”nummer 2” radio, under VHF contesterne, da dette giver mulighed for at holde øje med andre frekvenser/retninger end den hovedstationen er rettet ind imod.

Malte kom forbi i pariserhjulet og hjælper Martin i masten.

 

 

 

Husk gæster altid er meget velkommen i afdelingen.

Check som altid hjemmesiden for detaljer, og nyheder.

 

Program:

 

20/09           Klubaften 6M PA Status

27/09           Klubaften SDR holdet laver status

02/10           2m Aktivitetstest. Contestgruppen samles

04/10           Klubaften

11/10           Klubaften CQWW Deltagelse?

 

 

Vy 73 de OZ1JTE Thomas.