Så er det primetime for de store HF contests, og har du derfor lyster i den retning, så er det nu du skal tilmelde dig.

Vores nye tilmeldingssystem via hjemmesiden er oppe og køre, så bare book dig ind som du lyster.

Vores nye dualband radio har allerede kørt de første mange QSO’er, og virker perfekt.

Nac holdet mødes som altid første tirsdag i måneden for at afvikle den hyggelige 2M test, og der er som altid plads til flere, som enten har lyst til at råbe med, eller bare heppe fra baggrunden.

Der sker i øjeblikket en del overdragelse af vores SSTV robotter, fra tidligere ansvarshavende Martin OZ2MA til den nye Robot mester Benny OZ5BU. Benny er en af de mest erfarende SSTV folk herhjemme, så alt teknikken er stadig i trygge hænder.

Vi har snakket lidt om at sanere lidt ud i udvalget af frekvenser det er muligt at tilgå disse SSTV robotter på, og måske 50 MHz robotten må lade livet grundet manglende aktivitet. Beslutningen er ikke helt taget endnu. Se evt. mere på www.oz9stv.dk

 

 

Afd Ballerup 1

Martin OZ2MA prøver at pine de sidste dB ud af udstyret.

 

 

Vi har igen flottet os, og denne gang blev det til en gasloddekolbe, som har været et ønske længe. Vi har jo efterhånden mange antenner spredt ud over et stort areal, så det er dejligt nu ikke at skulle rulle den store kabeltromle ud, når noget skal loddes.

Vores certifikat kursus er ikke endnu gået i luften, så kender du nogen der kunne have lyst til at være med, så bed dem henvende sig til klubben.

Husk at komme forbi klubben den 16/10 og hør foredraget af Jørgen OZ0J, omkring hans stillehavstur med medbragt HF radio. Der er lovet både lydklip og en masse billeder, så det bliver interessant.

Dette er et EDR foredrag og alle er selvfølgelig velkommen.

 

Husk gæster altid er meget velkommen i afdelingen.

Check som altid hjemmesiden for detaljer, og nyheder.

 

Program:

 

16/10           EDR Foredrag V/OZ0J Stillehavstur med radio

23/10           Klubaften

30/10           Klubaften

04/11           2m NAC test. Holdet samles.

06/11           Klubaften

13/11           Klubaften

 

 

Vy 73 de OZ1JTE Thomas.