Sensommerens store antenne aktivitet er nu afsluttet, og vi har endelig taget systemet i brug.

Efter at have gravet, støbt og rejst, har vi nu endelig et godt, stabilt, og blivende ophængnings sted, til vores tråd antenner.

Vi har sammen indkøbt, og rejst, en 18M høj glasfiber flagstang ved vores klublokaler, som nu holder vores 160M og 80M dipol.

På vores hjemmeside www.oz5bal.dk kan man se en video der beskriver arbejdet.

 

Der arbejdes på vores 18M flagstangsstøtte..

 

 

Så skal vi endnu en gang byde et nyt medlem velkommen. Det er Mogens OZ1BOI som har fundet vej til vores klublokaler, og vi håber han vil få glæde af sit medlemskab.

Samtidig mistede vi desværre Preben OZ7PVN som ikke er mere, og vi vil savne ham og hans gode humør. Ære være hans minde.

 

Der er igen kommet liv i vores byggeprojekter, sammen med efteråret, og det giver godt liv i værkstedet hver torsdag aften, når der rodes med Arduino, 50 MHz PA mm.

Vores UHF repeater har efter et mindre nedbrud i PSU’en igen, med OZ5GQ Arnes hjælp, fundet melodien. Den er igen QRV på 434.750 MHz.

Vi har desværre haft et teknisk problem, som har afholdt medlemmerne fra at logge ind på vores hjemmesid og se medlemsinformationerne. Der arbejdes på at løse problemet, som er udløst af et manglende samspil mellem vores hjemmeside system, og nye tiltag på webhotellet.

 

Husk gæster altid er meget velkommen i afdelingen.

Check som altid hjemmesiden for detaljer, og nyheder.

 

Program:

 

24/10           Klubaften Arduino Status

31/10           Klubaften

07/11           Klubaften

15/11           Klubaften

 

 

Vy 73 de OZ1JTE Thomas.