Så blev det marts, og de gode antennemåneder er godt på vej.

Lidt renovering af udendørsinstallationerne er der vel altid lidt behov for, og vi skal snart sammen gå forårets runde, og stramme dipolender, og div. beslag og slangebindere.

Der er indløbet forslag om udskiftning af vores vel 20 år gamle TET HF beam, som ellers har tjent os godt igennem mange contests og kontakter, men mange nye antennetyper har set dagens lys, så har du en god ide til en erstatning, så tøv ikke med at råbe højt.

NAC holdet har fået et lille tilbageslag, da vores PreAmp til VHF desværre er blevet defekt oppe i masten.

Men ellers mødes holdet stadig og hygger sig på den månedlige tirsdags test.

Certifikatprøven, som bliver afslutningen på vinterens kursus, under Kurts OZ9KJ, afvikles som tidligere annonceret 18. april. Tilmelding for alle hos Erhversstyrelsen.

 

 

Afd Ballerup 1

.Thomas OZ1JTE renoverer en radio til museumshylden

 

 

Når dette læses, så har vi afholdt årets ordinære generalforsamling, og vi ønsker det nye hold af bestyrelsesmedlemmer, held og lykke med at føre klubben sikkert fremad.

I øvrigt kan vores vellidte forening fejre 40 års jubilæum i april måned, som radio og teknik forening, så et stort tillykke til os selv.

Det er lidt uklart her inden deadline til dette måneds OZ, hvad der er valgt som festligholdelse, så hold øje med hjemmesiden og givetvis en separat Nyhedsmail.

 

Husk gæster altid er meget velkommen i afdelingen.

Check som altid hjemmesiden for detaljer, og nyheder.

 

Program:

 

19/03            Klubaften

26/03            Klubaften

02/04            Klubaften

07/04            NAC test. VHF holdet mødes og tester

09/04            Klubaften

 

 

Vy 73 de OZ1JTE Thomas.