Nu står sommeren for døren, og udendørsaktiviteterne er taget til. Vi har også flere opgaver i masten og ved antennerne i øvrigt.

Vi håber at få os arbejdet igennem opgaverne i sommerens løb, så alle antenner altid er i god stand, når nogen ønsker at bruge dem til contests eller hygge QSO’er fra klubben.

Hvis du i øvrigt har lyst til at lege med i WPX testen i slutningen af denne måned på HF, så skriv dig på listen på vores opslagstavle.

Her i foråret har vi brugt en del tid på at opsætte og installere et større trådløst netværk på hele vores foreningscenter.

Det er blevet til mange gode arbejdsdage, hvor mange har taget del i arbejdet.

Som man kan se på vores ene billede sker der noget, når de rigtige mennesker stiller op.

Arbejdsholdet i gang med IT installationer.

 

 

Til glæde for vores contest folk har vi nu fået vores CQ boks til at fungere helt som forventet. Som vi skrev sidste gang, så var et software problem i den første version skyld i en del mystiske fejl under afvikling af CQ boksens beskeder. Alt skulle nu være ok, og boksen har bestået den første tids test.

I øvrigt arbejder Polle OZ1IEZ på en deluxe CQ maskine med LCD display og USB interface til lyd filer mm. Vi glæder os til at se det færdige resultat.

Michael OZ4AFR og Martin OZ2MA arbejder på et satellit system i klubben. Udfordringen bliver blandt andet at få monteret antennerne. Vi ser frem til de første QSO’er.

Benny OZ5BU har igennem længere tid været QRV på 29.600 MHz FM sammen med andre fra lokalområdet, og han forslår vi andre også hilser på ved 22 tiden, hvor DX’erne er gået i seng, og frekvensen kan benyttes til lokaltrafik.

50 MHz PA trins projektet skrider stille og roligt frem. Martin OZ2MA og kompagni, fordeler opgaver og bygger på livet løs.

Sidst er der blevet fremstillet 2 komplette kontrolprint, så de mange drift parametre der skal kontrolleres, bliver moniteret nøje.

 

 

De færdigbyggede kontrolprint til vores 50 MHz PA.

 

 

 

Så er vi også allerede nu ved at nærme os ferietiden. Som altid regner vi med at holde åbent sommeren igennem, men mere om dette i næste nummer. Regn dog altid med lidt nedsat aktivitet i de varmeste måneder.

Husk gæster altid er meget velkommen i afdelingen.

Check som altid hjemmesiden for detaljer, og nyheder.

 

Program:

24/05           Klubaften.

31/05           Klubaften og 6M PA projekt

05/06           2m Aktivitetstest. Contestgruppen samles

07/06           Klubaften.

14/06           Klubaften og SDR Radio/6M PA projekt.

 

 

Vy 73 de OZ1JTE Thomas.