Så er vi rigtig i gang med de varme måneder, og selvom fremmødet ikke altid sprænger rammerne her i feriemånederne, så holder vi ikke lukket, da det tidligere har vist sig at mange alligevel finder vej til klubben, med sædvanlige spændende emner og puslerier til følge.

Siden sidst har vi arbejdet en smule på vores HF antenner, og så har vi endnu en gang fået en større donation fra en ”ophørt” radioamatør, som heldigvis tænkte på os, da papkasserne skulle finde en ny ejer.

Vi er altid glade for den slags, og selv om det til tider kan blive lidt trængt i vores værkstedslokale, hvor sorteringen normalt foregår, så tager vi gerne dette med, når vi omvendt kan tilbyde medlemmerne at ”fylde lommerne” godt op, inden de får lov at gå hjem.

.

 

Malte OZ1MG Igang med boremaskinen og retningskobler.

 

 

Nu er det ved at være Fieldday tid igen, og de første overvejelser er allerede i gang rundt omkring i krogene.

Vi skylder også en af vores faste foredragsholdere, Jørgen OZ0J, endnu en stor tak for et godt og forklarende foredrag, som denne gang bød på ”QSL kort, Kunsten i hvordan og hvorfor”, herunder med sideemner om Clublog og LoTW.

Efter flere års pause er deltagelsen i NAC aktivitetstesterne igen begyndt at blive rutine. Holdet mødes og kører hyggelige QSO’er på de respektive tirsdag aftener.

 

Husk gæster altid er meget velkommen i afdelingen.

Check som altid hjemmesiden for detaljer, og nyheder.

 

Program:

 

19/06           Klubaften. Sommeraktivitetsniveau

26/06           Klubaften. Sommeraktivitetsniveau

03/07           Klubaften. Sommeraktivitetsniveau

10/07           Klubaften. Sommeraktivitetsniveau

 

 

Vy 73 de OZ1JTE Thomas.