Så er sommeren kommet til Danmark, og dermed er det også blevet tid til alle de herlige sommeraktiviteter som vi normalt har i klubben på denne årstid.

Vi har rodet med antenner, til både campingvogne og ferierejser, og vores egne stationære antenner har som altid fået et lille serviceeftersyn.

Nu er der heller ikke lang tid til årets VUS fieldday, men da dette skrives, er der ikke så mange konkrete ting fastlagt, så hold dig opdateret på vores hjemmeside, hvis du har interesse i at være med på årets Fieldday på de høje bånd.

Vi har haft besøg af Kenneth fra CB museet i nordsjælland, og ud over et par hyggelige timer sammen, så gik der både radioer den ene vej og den anden vej, så vi i dag har endnu flere fine radioer på vores CB museumshylde.

Vores Arduino SWR/Powermeter projekt kører godt, og mange ideer ser dagens lys. Retningskobler design og hovedtræk omkring display mm. er  nogenlunde fastlagt.

Jesper OZ0JBM testede endnu en gang HF radioen godt af i klubben, da det var blevet tid for SP RTTY contesten. Efter sigende kørte Jesper rigtig mange QSO’er og vi er klar ved brevsprækken, når det begynder at vælte ind med QSL kortene.

Bliv ikke nervøs hvis du ser vores HF fieldday antenner er væk fra det normale opholdssted på svalegangen. Vi har fået tildelt et område i foreningscenterets kælder, hvor vi kan opbevare den slags mindre kønne materialer.

 

Arduino byggegruppen brainstormer over projektet..

 

 

 

6M er igen begyndt at røre på sig for alvor, og det motiverede Polle OZ1IEZ og Thomas OZ1JTE til endelig lige at få rettet den manglende synkronisering af rotor og styreboks i mast 2, så nu peger 6M og 40M antennerne rent faktisk, den vej vores styreboks påstår.

Nu mangler vi bare det store 50 MHz PA, hvor byggeriet desværre har stået noget stille siden i vinter.

Vi holder som altid åben sommeren igennem, dog med det forbehold at du vil møde et lavere aktivitetsniveau i de varmeste måneder.

 

Husk gæster altid er meget velkommen i afdelingen.

Check som altid hjemmesiden for detaljer, og nyheder.

 

Program:

 

20/06           Klubaften Arduino projekt. Status.

27/06           Klubaften

04/07           Klubaften. Sidste FD planlægning

06/07           VUS Fieldday. Kom og vær med.

11/07           Klubaften. Oprydning efter Fieldday

 

Vy 73 de OZ1JTE Thomas.