Selv om sommeren for alvor har indtaget Danmark, så har vi en del løbende projekter i klubben. En fin ny Yaesu rotor ligger klar til montering i Mast 1, og vores repeater antenne skulle gerne ved denne lejlighed også komme højere til vejrs.

Derudover har vi netop fået et par nye gode reoler, og vi er i fuld gang med at ordne alle vores stumper og komponenter, så det bliver mere overskueligt.

Allan OZ9AU var forbi os på en klubaften, og havde et par særdeles interessante papkasser under armen. De indeholdte mange spændende ting, og vi takker Allan fordi han tænkte på os, da papkasserne skulle have ny ejer.

Vi har nu mulighed for at udlåne div. instrumenter til medlemmerne, da der både var antenne analyser, støjmålebroer, gitterdykmeter mm., i disse papkasser.

Tiden er også ved at være inde til at beslutte noget for årets HF fieldday. Har du ønsker eller ideer til dette arrangement i starten af september, så er det nu du skal råbe højt.

I øvrigt er det nu muligt at se nogen af klubbens tidligere diplomer, fra blandt andet fielddays og andre store contest, på vores hjemmeside, hvor disse diplomer er scannet og lagt tilgængelige.

Vi har undersøgt flere forskellige muligheder for at nedkøle vores lokaler her i de varmeste måneder. Når vi både har gang i måleinstrumenter og radioer på en klubaften, så føles det ind imellem som et Tyrkisk bad. Vi håber derfor snart at kunne præsentere en løsning.

Thomas OZ1JTE kører en forårsklassiker-contest.

 

 

Nu er det også blevet tid til at annoncere vores årlige sommerfest. Det er stadig tidligt i planlægningen når dette skrives, men mon ikke det kommer til at ligne de tidligere år, hvor vi mødes i formandens have, og griller pølser og hygger os til vi ikke kan mere.

Datoen vil givetvis som altid blive en torsdag aften i begyndelsen af august, så den 2/8 eller 9/8 ville nok være et godt bud på nuværende tidspunkt.

Der vil komme en Nyhedsmail med flere detaljer, når vi nærmer os.

 

Husk gæster altid er meget velkommen i afdelingen.

Check som altid hjemmesiden for detaljer, og nyheder.

 

Program:

 

19/07           Klubaften Sommeraktivitet

26/07           Klubaften Sommeraktivitet

31/07           2m Aktivitetstest. Contestgruppen samles

02/08           Klubaften Sommeraktivitet

09/08           ** SOMMERFEST **

 

 

Vy 73 de OZ1JTE Thomas.