Ohøj i det danske ferieland.

Her imens vi sidder i liggestolen med håndstationen, så sker der nu alligevel lidt i klubben, trods aktivitetsniveauet som altid i disse måneder er sat lidt ned i gear.

I juni måned, afholdte vi, efter mange års pause, en forrygende loppemarked dag, hvor masser af gæster og stadeholdere, var med til at gøre dagen til en rigtig hyggelig oplevelse.

Masser af fine sager skiftede hænder den dag. En lille video i vores scrapbog burde kunne findes på vores hjemmeside..

Kai OZ5KX og Jens OZ2JP i vores egen loppebod.

Så er der heller ikke langt tid til vi igen skal overveje et efterårs projekt sammen. Hvis der er nogle ønsker eller gode ideer, så er man meget velkommen til at fremlægge ideen for osandre, og inspirerer os til at være med.

Et stort ønnske fra det lille standhaftige hold, som deltager i NAC VHF testen troligt hver måned, er at få reetableret vores PreAmp i masten, og ikke mindst vores store VHF PA, som har stået stille alt for længe.

Vores store sommerfest som normalt afholdes i starten af august er desværre ikke helt programsat endnu, så her opfordres man til at holde øje med vores hjemmeside, eller selvfølgelig kikke i indbakken efter et Nyhedsbrev, da detaljer herom vil dukke op senere.

Du kan i øvrigt godt bruge sommeren til at hæve dine HF antenner, da vores egen Jørgen OZ0J sidst i august vil tage ud til KH0 og T88 for at glæde os andre med en super QSO fra den anden side af jorden. Men der er stadig en smule tid endnu, så stand by for mere info.

 

Husk gæster altid er meget velkommen i afdelingen.

Check som altid hjemmesiden for detaljer, og nyheder.

 

Program:

 

24/07           Klubaften

31/07           Klubaften

07/08           Klubaften.

14/08           Klubaften

 

 

Vy 73 de OZ1JTE Thomas.