Så blev det varmt, og køleskabet kører på højtryk i vores forening.

Når dette læses har vi været på hyggelig weekendtur i Kurt OZ9KJ’s sommerhus og leget med radio og antenner, grillet og besøgt Skamlebæk radios QTH. Billeder vil kunne findes på vores hjemmeside.

Vores faste Arduino aften kører nu på skinner, og vi inspirerer hinanden til spændende projekter, ud over at prale med det som allerede er blevet færdiggjort.

Vi har desværre haft et nedbrud af de mere alvorlige i klubbens ældre 12-17-30M antenne, men vi arbejder på en løsning, hurtigst muligt.

Denne gang skal vi igen sige velkommen til et nyt medlem, som denne gang er Gert OZ1STC. Vi byder ham velkommen og håber han vil få fornøjelse af vores forening.

Til alle dem der har rykket os for vores Skt. Hans loppemarked i år i juni måned, må vi sige at da Amager afdelingen havde rykket deres marked til en senere dato i år, så var det lidt fjollet at gøre dem kunsten efter ca. 3 uger senere. Så vi venter til et senere tidspunkt med loppeeffekterne i Ballerup afdelingen.

Afd Ballerup 1

Vores uheldige trap i vores gamle TET antenne.

 

Så er det også nu vi skal gøre opmærksomme på vores årlige sommerfest.

Som altid mødes vi i formandens have og griller og hygger til sen aften.

Datoen bliver givetvis 6. august, så sæt allerede nu kryds i kalenderen. En separat Nyhedsmail vil selvfølgelig blive udsendt, når vi nærmer os, med alle detaljerne.

Vi har desværre ikke fået den respons vi troede på vores oplæg til områdets walkie-talkie brugere, men vi afventer stadig og ser, om ikke efteråret vil bringe noget med sig

Vores nye alarm system har nu fungeret siden maj måned, og de fleste er ved at lære den nye rutine at kende, og endnu har schæferhunden ikke været forbi og nappe os i bagdelen pga. fejlalarmer.

 

Husk gæster altid er meget velkommen i afdelingen.

Check som altid hjemmesiden for detaljer, og nyheder.

 

Program:

 

23/07            Klubaften. Ta’ dine Arduino projekter med

30/07            Klubaften.

06/08            *** SOMMERFEST ***

13/08            Klubaften.  Fieldday. Skal/Skal ikke?