Vinteren er nu rigtig over os, og vi er i gang med vores projekter hver især.

Som billedet denne gang viser, har OZ2JP Jens lavet et Arduino baseret modul, der kan uploade ældre Icom Software i de respektive radioer, hvis uheldet har været ude, og backup batteriet har svigtet, og dermed gjort stationerne helt ubrugelige, som var tilfældet for ældre Icom radioer fra 1980’erne.

Glad blev Kai OZ5KX som fik sin trofaste IC-751 retur med fornyet liv. Jens hjælper gerne andre, hvis de har brug for en genoplivning.

Vi mangler stadig en ca. 6m glasfiber antenne af god kvalitet til renovering af en stormskadet antenne i antenneparken. Har du noget liggende så råb gerne højt.

Ballerup Februar 2016

OZ2JP Jens programmerer Icom radio med Arduino.

 

Vi har igen leget lidt med tanken om noget Remote control af vores HF transceiver i klublokalerne, og har du interesse i projektet er du velkommen til at koble dig på gruppen der pusler med det.

Vi vandt i det store lotteri, og fik en særdeles fin Julegave denne gang.

En fin og velfungerende SteppIR antenne blev doneret til os, og vi skal nu have samlet en gruppe af interesserede, der vil hjælpe med nedtagning på den gamle QTH, og ikke mindst, når vejret igen tillader det, at opsætte og klargøre denne spændende antenne i vores mast, til en masse god DX i fremtiden.

Meld endelig ind til Thomas OZ1JTE, hvis du er med på denne opgave.

 

Husk gæster altid er meget velkommen i afdelingen.

Check som altid hjemmesiden for detaljer, og nyheder.

 

Program:

 21/01            Klubaften. Ta’ dit Arduino projekt med og pral.

28/01            Klubaften.

04/02            Klubaften

11/02            Klubaften

Vy 73 de OZ1JTE Thomas.