Så kan vi skimte foråret ude i det fjerne, og vi skal til at ligge sidste hånd på vinterens projekter. Vores antenner i klubben klarede mekanisk vinterstormene ganske fint, og vi har ikke konstateret de store problemer. Dog muligvis lidt fugt i en udendørs kabelsamling.

Antennerne er derfor forhåbentlig også i topform, når vi deltager i WPX RTTY testen her midt i februar, hvor vi vil forsøge at forsvare vores 1. plads fra sidste år.

Når dette læses er håndværkerne i gang med at installere vores nye alarmanlæg på vores foreningscenter, og vi holder et skarpt øje med støjniveauet på de forskellige bånd, så vi kan larme op, hvis noget unormalt konstateres.

Som afslutning på vinterens certifikatkursus, er selve prøven blevet fastlagt til afholdelse lørdag d. 18. april Kl. 13:00, så du kan allerede nu sætte kryds i kalenderen, eller lade informationen gå videre. Tilmelding sker som altid direkte til Erhvervsstyrelsen.

 

 

Afd Ballerup 1

OV2TK, OZ7AAW og OZ9KJ bygger SWR/Arduino

 

 

Så er der heller ikke langt tid til, vi igen skal afholde årets ordinære generalforsamling. Datoen er foreløbig fastlagt til torsdag d. 5. marts. Der vil som altid komme en separat mail med indkaldelse og dagsordenen.

Du kan dog godt allerede nu begynde at tænke over evt. forslag mm., som skal behandles denne aften.

 

Husk gæster altid er meget velkommen i afdelingen.

Check som altid hjemmesiden for detaljer, og nyheder.

 

Program:

 

19/02            Klubaften

26/02            Klubaften

03/03            NAC test. VHF holdet mødes og tester.

05/03            *** Generalforsamling ***

12/03            Klubaften

 

 

Vy 73 de OZ1JTE Thomas