Så blev det endelig Jul, og vi har forhåbentlig når dette læses, både afholdt vores Julefrokost, og vores altid hyggelige Gløgg og æbleskive aften. Billeder kan givetvis findes på vores hjemmeside.

Vi har efterhånden fået ryddet godt ud i gemmerne, ikke mindst på grund af vores loppemarked vi afholdte i starten af november, så nu er vi klar til det nye år med plads på hylderne igen, til de mange spændende aktiviteter.

Vores 6M og 2M SSTV robot har vi vurderet til at have så lav aktivitet for tiden, at vi holder en pause med disse 24/7 tjenester. Vores 10M SSTV robot er stadig aktiv og velbesøgt på 28.680 MHz USB.

Vores UHF repeater er også i øjeblikket stoppet grundet en defekt i senderen. Vi vurderer i øjeblikket om den permanent skal slukkes, da vores område er ganske godt dækket af de mange gode repeatere, som i forvejen er aktive i Københavnsområdet. Vi kunne så bruge energien på andre og mere eksperimenterede fronter.

Ballerup December

Et kig i lokale 1 under vores loppemarked.

Masser af spændende DX jagtes for tiden fra klubbens stationer. De seneste og også de næstkommende måneder er som altid godt repræsenteret af god DX der kan jages, så kom og leg med fra klubstationen.

Denne gang skal vi byde 2 nye medlemmer velkommen. Det er Henning OZ8QI og Søren OZ3SED. Vi håber de bliver glade for medlemskabet.

Til sidst er der kun tilbage at sige rigtig Glædelig Jul og Godt Nytår til alle vores medlemmer, og selvfølgelig ikke mindst til alle OZ’s læsere. Vi glæder os til at se jer alle igen i 2016.

Husk gæster altid er meget velkommen i afdelingen.

Program:

 17/12            Sidste klubaften inden Jul

24/12            Hvem laver Flæskesteg?

31/12            Rigtig godt Nytår

07/01            Velkommen til den første klubaften i 2016