Vi begynder at nærme os efterårssæsonen, og med rettidig omhu, er det allerede nu vi skal begynde at overveje hvad vi vil lege med, når dagene igen bliver kortere og vi igen samles i lidt flere styktal i klubben.

Vi håber at få mange gode ideer fra medlemmerne. Så hold jer ikke tilbage.

Vi har leget lidt med remotestyring af vores 750W Skanti radio, og her har vi virkelig skulle spole filmen tilbage, for at opspore viden om dette projekt, og alt lige fra Win95 og Eprom brænding har været aktiveret undervejs.

Det hele ender forhåbentlig ud i en fuldautomatisk radio der kan stå klar til JT65 QSO’er når vi får de lyster fra klubben.

Afd Ballerup August 2016

Poul OZ2PJ sidder tilbagelænet og viser hvor nemt en JT65 QSO kan køres, og Thomas OZ1TBT kikker med.

 

Vi har endnu en gang bøvlet med lidt vandindtrængning i vores lokaler, og da der denne gang gås temmelig hårdt til den fra kommunens side, har der i flere uger stået en affugter i vores værkstedslokale.

Da dette har betydet en konstant temperatur på ikke under 30 grader i lokalet, så beklager vi det har været temmelig uegnet at benytte. Når dette læses er der forhåbentlig styr på både den akutte situation, men også den mere fremtidssikret, så det ikke sker igen.

 

Husk gæster altid er meget velkommen i afdelingen.

 

Program:

18/08            Klubaften. SteppIR statusmøde

25/08            Klubaften. Ta’ dit projekt med og pral

01/09            Klubaften.

08/09            Klubaften. Hvilken HF contest skal vi aktivere?