Nu er vi kommet godt i gang med foråret, og antenneprojekterne spirer rundt omkring.
I klubben har vi selv planer om at gøre mere ud af vores HF modtager antenner denne sommer. Vi har snakket om både K9AY og andre spændende forslag.
Til vores generalforsamling vi afholdte i starten af marts, holdte Martin OZ2MA et spændende indlæg om satellitter, og muligheden for, med simple midler, at køre over disse.
Man enedes om at lave en satellit gruppe for de interesserede, som vil arbejde videre med denne form for kommunikation. Der blev allerede planlagt at bygge antenner til brug for netop denne spændende kommunikations form.

På selv samme generalforsamling blev bestyrelsen opfordret til at undersøge muligheden for en mere permanent nøgle ordning for alle medlemmerne, og dermed også adgang, til vores klublokaler.
Man arbejder lige nu på en ordning alle kan være tilfredse med.
Det er nu ved at blive rigtig spændende for vores kursister på vores certifikat kursus, da det nu kun er et spørgsmål om uger før vi afholder prøve.
Da prøven selvfølgelig er åben for alle, så tjek vores hjemmeside for det eksakte tidspunkt, som givetvis bliver ved 19:30 tiden d. 25. maj, og husk tilmelding sker som altid direkte til ITST.

Vores contesthold har længe været utilfreds med kvaliteten af knapperne på vores MFJ CQ maskine der står i klubben. Poul OZ1IEZ gjorde noget ved sagen, og fik skiftet alle knapper i boksen ud, til virkelig 1. kvalitets knapper.

Husk gæster altid er meget velkommen i afdelingen.

Program:

21/04 Skærtorsdag. Lukket.
28/04 Klubaften.
03/05 2m Aktivitetstest. Contestgruppen samles
05/05 Klubaften.
12/05 Klubaften.

Vy 73 de OZ1JTE Thomas.