April måned er jo tiden for antenner. Vi tyvstartede lidt i marts, hvor Martin OZ2MA og Thomas OZ1JTE smuttede en tur i mast og på tag, hvor vi sørgede for vi nu har et fint nyt kabel på vores WARC bånd antenne, og PreAmp’en til 2M kom ned i varmen, hvor vi nu skal have repareret denne, så hurtigt som muligt.

Da vi nu alligevel var deroppe, så blev vi enige om, selvfølgelig i overensstemmelse med ”SSTV bestyreren”, at nedtage vores kløverblad antenne, og stoppe vores ellers trofaste SSTV Robot på 6M, grundet manglende trafik.

De andre SSTV robotter kører stadig, på hhv. 144.500 MHz og 28.680 MHz.

Masser af gode ideer er indløbet omkring festligholdelsen af vores 40- års jubilæumsfest, men når dette skrives er det stadig lidt usikkert hvad der løber af med sejren, så hold øje med en separat mail.

Vi har fået en indbydelse fra Kurt OZ9KJ til at kikke forbi en sommerdag i hans sommerhus i nordvest Sjælland, hvor Kurt indbyder til en hyggedag med radiosjov, og en udflugt til Skamlebæk radio.

Dokumenter der forklarer lidt om begge ovenstående arrangementer, ligger under download sektionen på vores hjemmeside.

Så er der kun ganske få dage til vores certifikat prøver i afdelingen. D. 18. april Kl. 13 går det løs og vi ønsker held og lykke til alle.

 

Afd Ballerup 1

De flittige kursister på en af de sidste onsdage inden prøven.

 

Vores hjemmeside har fået ny webmaster, og har du gode ideer eller ting som kunne gøres anderledes, så er Frank OZ0FA altid lydhør over for hvad du har på hjertet.

En kryptisk kode er i øvrigt på det seneste hørt i klubben: ”Gulddamerne er vendt tilbage efter sne’ne fra Jul.”

 

Husk gæster altid er meget velkommen i afdelingen.

Check som altid hjemmesiden for detaljer, og nyheder.

 

Program:

 

16/04            Klubaften

23/04            Klubaften

30/04            Klubaften St. Hvededag med hveder og kaffe.

07/05            Klubaften

14/05            Klubaften

 

 

Vy 73 de OZ1JTE Thomas.