Så er planlægningen allerede godt i gang omkring det nye Power/SWR meter, baseret på en arduino platform, som vi fik præsenteret efter vores generalforsamling. Jesper OZ0JBM og Kurt OZ9KJ, håber snart at kunne præsentere en færdig ide. Systemet bliver nemt at modificere efter behov, så har du specielle ønsker, så kom og vær med.

Efter Jørgens foredrag om LoTW, Logbook of The World, er OZ5BAL nu også godt på vej til at være en del af dette system, da vi har ansøgt om godkendelse ved ARRL.

Der er på vores hjemmeside taget hul på et par nye faciliteter, som blandt andet omfatter et online tilmeldings system til contester i klub regi, og da dette er lidt af en prøve periode, så hører webmaster Jesper OZ0JBM meget gerne, om fordele og ulemper, som folk oplever det.

 

 

Afd_Ballerup_1

Arne OZ5GQ og Martin OZ2MA skruer i 6M transverter..

 

 

 

Vores 160M/80M dipol trænger lige til et eftersyn, da vinteren har været en smule hård ved den. 160M delen har forskubbet sig 500 KHz op i frekvens, så kun 80M delen, er lige pt. brugbar. Vi håber at vi hurtigt får problemet løst.

Vores antennetuner problem i Icom HF radioen er løst. Polle OZ1IEZ og Jens OV1A fik i fællesskab reddet den fastgroet steppemotor, og fik derved gang i den interne ATU igen.

Samtidig løste Arne OZ5GQ, med hjælp fra Jesper OZ0JBM, vores problem i det nye Tektronix 150 MHz oscilloskop. De fik proppet røgen tilbage i apparatet, som nu fungerer perfekt igen.

Det er glædeligt at så mange tager del i vedligeholdelsesopgaverne.

 

Husk gæster altid er meget velkommen i afdelingen.

Check som altid hjemmesiden for detaljer, og nyheder.

 

Program:

 

18/04           Klubaften

25/04           Klubaften

02/05           Klubaften.

09/05           Klubaften

 

 

Vy 73 de OZ1JTE Thomas.