Datoen for nedenstående mulighed er ca. fra d. 16. april til 22. april 2019

Så er det tid til vores medlem, Jørgen OZ0J og hans rejsekammerat OZ1RH Palles tur til American Samoa, som er en lille Stillehavs Ø langt ude i det store Stillehav, med ægte palmer, og efter sigende også stedet hvor damerne kun går med bananskørt.
Kunne du tænke dig at lave en radiokontakt til dette sted på jorden, har du nu en unik chance.
Det bliver måske ikke nemt, da afstanden er stor, og garantier kan vi ikke udstede, men vil nogen gøre forsøget og mærke suset fra en kontakt med en ægte DX station, så vil det være muligt at gøre det fra klubbens radiostation, med høj effekt og vores store antenner.
Derudover har vi jo den fordel at vi kan følge deres anvisninger på Dansk, så vi måske er heldige at have dem et par minutter for os selv, undervejs.
Vil du læse mere om tidspunktet for turen, som i øvrigt er midt i april, og andre interessante detaljer om tures, så kig forbi Jørgens hjemmeside: Jørgens hjemmeside om KH8 turen

Vil du give det et forsøg, så snak evt. med Thomas OZ1JTE, som kan foreslå et tidspunkt, og hjælpe med at opsætte stationen til ”Kanonskuddet mod nord”, så chancerne bliver forbedret.