httpv://youtu.be/UOS4qFHl_0c

Værktøjerne Kenneth omtalte på foredraget kan findes under Download.

Hurtig link her:

VÆRKTØJSKASSEN TIL DXEREN

2016-12-03 DX og DXpeditioner OZ6EG forum

____

Har du flere gange følt dig en smule ”snydt” efter en sjælden DX-pedition er rejst hjem igen, da du ikke helt fik dine ønsker opfyldt omkring båndlande ønsker, og QSO’er med en sjælden station?

Nu har du chancen for at høre Kenneth OZ1IKY, når han øser ud af sin erfaring med vores mange HF bånd.

Her kan du lære at optimere din tid ved radioen, og ikke mindst lære om hvornår du skal være hvor, og hvad du kan forvente dig af de enkelte HF bånd.

Hør om båndenes kompleksitet, og få det oversat til lav praktisk viden, du kan udnytte i stor stil, næste gang du jagter sjældne områder på kloden.

Kenneth OZ1IKY besøger os med hans foredrag d. 12. januar, og starter ved 19:30 tiden.

 

Denne dag er der i øvrigt også Åbent hus på vores foreningscenter ”Tapeten”.

Så kommer du tidligere denne dag kan du være med til åbningen af vores skytteforenings nye baner, gå på opdagelse i de mange spændende foreninger som vi deler foreningscenter med, og se på bordtennis, brydning, boksning, skak, sypiger, Bridge osv.

Du kan sågar trykke hånd med Ballerups Borgmester, hvis dette ønskes, og det hele starter ved 17 tiden, hvorfra vi også selv er med.

 

Grundet de 2 ovenstående arrangementers sammenfald denne dato, så håber vi på forståelse hvis der er meget pres på vores P-plads, og der er en smule trafikale udfordringer omkring vores lokaler.

Samtidig har vi kun haft mulighed for denne dag at booke et 20 mands lokale, så bær over med os, hvis ikke alle sidder lige godt i forhold til foredragsholderen.

Vi har dog alligevel valgt at holde det som et åbent foredrag, i samråd med Kenneth, og derfor altså åbent for alle interesserede, så kom frisk og vi finder ud af det.

 

Vi holder til på flg. adresse:

Magleparken 5

Foreningscenteret ”Tapeten”

2750 Ballerup

 

Hilsen,

EDR Ballerup Afd.