Så kom vi vist stort set igennem de varme sommermåneder i klubbens altid hede lokaler, men vores kolde sodavand og gode hygge, gør det alligevel værd at kikke forbi.
Vi har netop afholdt vores store sommerfest hvor medlemmerne mødtes i OZ2AW Alans have, og hyggede frem til den mørke nat med grill og kage.
Vi har set mange spændende stationer ind over vores SSTV robot på 10M de sidste måneder, med gode Es udbredelser til mange lande i Europa, og der er tit trafik på denne bedagede mode, som er hyggelig og sjov.
Vi er også begyndt at tage hul på den nye FT8 mode, som efter sigende er et godt alternativ til JT65. Der er allerede lavet rigtig gode kontakter på denne nye, og meget hurtigere mode.


Der hygges til klubbens sommerfest.

Martin OZ2MA har taget initiativ til en større tema aften, hvor vi sammen ligger planer for denne efterårssæson.
Datoen er torsdag d. 14. september, hvor alle er velkomne til at komme forbi og fortælle om deres ønsker og ideer til denne sæsons aktiviteter i klubben.
Vi håber at nå frem til en god køreplan med mange sjove og gode aktiviteter sammen.
Der er allerede nu, blevet inviteret til contest sammen i oktober måned, hvor vi forhåbentlig sammen skal lege med i CQWW SSB testen.
Nu mangler vi bare input og tovholdere til aktiviteter med alle de andre ting vi hygger med. Alt lige fra Arduinoer, Byggesæt, SDR radio, osv.
Kai OZ5KX og Thomas OZ1TBT er allerede i gang med at forberede ting omkring en kodningsaften med TYT radioer som hovedperson, og også en anden lille overraskelse er på tapetet snart fra Kai og Thomas. Herom mere senere. Se andet steds på denne side for detaljer.

Husk gæster altid er meget velkommen i afdelingen.
Check som altid hjemmesiden for detaljer, og nyheder.

Program:

24/08 Klubaften.
31/08 Vi koder din DMR håndstation. Alle er velkomne
07/09 Klubaften.
14/09 *** Temaaften om aktiviteter i efteråret ***
News Flash:
28/09 Stort foredrag om DMR systemernes sammenlægning. V/OZ1BZJ
Vy 73 de OZ1JTE Thomas.