Så blev det april, og vinterens projekter er ved at blive afsluttet. Der har allerede været vist fine ting frem i klubben, på vores praleaftener.

Måneds billede viser OZ1JTE Thomas PIC baseret SWR/Powermeter med Tandem match kobler, og mulighed for remotekontrol og aflæsning på store ”viser instrumenter” på Pc skærmen via USB tilkobling.

Vi venter stadig med spænding på vores SteppIR antenne skal ankomme til klubben. Vi håber den er på trapperne, når dette læses.

Vi har snakket om en intern temaaften med landsorganisationen EDR som eneste punkt på programmet, inden valget i maj, da ingen af os snart aner hvad der er op og ned i debatten.

Derfor vil vi prøve at fortælle lidt alle sammen, om det vi ved, og forhåbentlig blive klogere på, hvor vi skal sætte vores kryds til Maj.

Afd Ballerup April 2016

OZ1JTE Thomas homemade meter med USB remotekontrol.

 

Vi har inviteret OZ9AEC til at holde et foredrag om hans SDR erfaringer, projekter og løsninger, torsdag d. 28. april.

Nu har du derfor chancen for at få alt det af vide du ikke vidste om SDR.

Vi glæder os til at høre dette spændende foredrag og foredraget er åbent for alle interesserede. Medlemmer som ikke medlemmer. Vi finder et lokale der passer til fremmødet.

Kommunen har meddelt os her fra først i april, at de ønsker udført Nyttejobs i stedet for den lokaleleje vi årligt betaler. Meld dig derfor hurtigt og fortæl om du ønsker at renholde stier, gå tur med de ældre, eller skifte vand i vandpytterne.

Husk gæster altid er meget velkommen i afdelingen.

Check som altid hjemmesiden for detaljer, og nyheder.

Program:

21/04           Klubaften.

28/04           SDR Foredrag af OZ9AEC.

05/05           Klubaften. Vi snakker antenneplaner.

12/05           Klubaften og temaaften om Landsforeningen EDR.

DENNE AFTEN ER FLYTTET TIL 19. MAJ, og datoen er derfor forkert i OZ