På generalforsamlingen d. 16. marts 2023, som i øvrigt forløb på bedste vis, overraskede medlemmer og bestyrelsen Thomas OZ1JTE, ved at udnævne ham til æresmedlem, for lang tids tro tjeneste, som man kan læse i forrige indlæg..

Vi giver ordet til Thomas.:

Det var sørme en overraskelse, da næstformanden rejste sig op på vores ordinære generalforsamling, for at meddele, man havde besluttet at udnævne mig til æresmedlem.

I næstformandens tale, begrundede man udnævnelsen med den indsats jeg havde gjort for klubben igennem snart mange år, og det gjorde mig da særdeles glad, det både var bemærket og ikke mindst værdsat.

Jeg kom selv første gang i vores radioklub, tilbage i 1981, hvor jeg lige havde fået en Walkie-Talkis i konfirmationsgave, og den første jeg og min Far mødte, var Poul ”Sigma 193 senere OZ2PJ,  som sad og legede med klubbens station. En Nordland 01-610. Wow.

Der gik nogle år før jeg rigtig fandt min plads i klubbens ledelse, men hjulpet godt på vej af min mentor, Jan Sigma 99, senereOZ1IDA, som så noget brugbart i min måde at tackle foreningssager på, så kørte han mig i stilling som en mulig arvetager efter hans arbejde med at oprette klubben og som mangeårig formand. Resten af historien kender de fleste vist, så ud over at jeg altid har været tilfreds med at kunne betale noget tilbage til vores hobby via mit foreningsarbejde, så vil jeg sige alle medlemmer Tak for opbakningen.”