Vi gnaver os langsomt igennem sommeren, og allerede nu skal vi til at gøre os tanker om efterårs sæsonen 2015.

Har du spændende ideer, uanset om det er byggeprojekter, radio contester, foredrag, kurser eller andre arrangementer, så er det nu du skal begynde planlægningen, så du i god tid kan afstemme planerne med andre arrangementer i klubben.

Vi fik fremstillet et par fine nye spoleforme til vores antenne, og vi glæder os til at se hvordan de fungerer, når de kommer på plads i vores WARC antenne traps.

Vi har fået renoveret hele indgangspartiet til vores foreningscenter, og vi håber nu at indgangen til vores lokaler falder i medlemmernes smag.

Afd Ballerup 1

Martin OZ2MA er på vej med det repareret WARC element.

 

Som billedet antyder, fik vi igen liv i vores WARC element på vores HF beam. En ny trap blev fremstillet, og så kunne vi igen montere elementet på vores antenne, så vi igen var kørende på alle bånd..

Flere af vores medlemmer var med til at repræsentere Danmark i HQ testen i Juli måned, og det forlyder at alle havde en spændende og lærerig weekend.

Når dette læses burde vores sommerfest være overstået, og der er givetvis gode billeder fra arrangementet at finde på vores hjemmeside.

Afd Ballerup 2

Michael OZ2ELA redegør for tankerne.

 

De nye strukturforslag til EDR, har været drøftet på et klubmøde, hvor en af initiativtagerne, Jørgen OZ0J, forsøgte at stå på mål for de mange nye ideer. Gruppen var yderligere repræsenteret af OZ1IKY Kenneth og OZ2ELA Michael.

Der blev nedfældet et referat, der tages med til gruppen bag disse nye tanker.

 

Program:

 

20/08            Klubaften. Ta’ dine Arduino projekter med

27/08            Klubaften. HF Fieldday. Skal/Skal ikke?

03/09            Klubaften.

10/09            Klubaften.

 

Vy 73 de OZ1JTE Thomas